Electro-Flandria Small

Contacteer ons

Electro-Flandria nv/sa
Begoniastraat 6
B-9810 Nazareth – Eke
0032 (0)9 385 51 11

    0032 (0)9 385 64 30

   info@electroflandria.be

Vanuit Brussel : Volg E40 richting Oostende. Verlaat de snelweg bij uitrit Zwijnaarde en volg E17/A14 richting Kortrijk. Verlaat de snelweg bij uitrit De Pinte (Afrit 8) en houd uiterst rechts richting Oudenaarde. Aan het 1ste rondpunt neemt u de 1ste afslag richting Makro om nadien bij het volgende rondpunt de 2 de afslag te nemen. U bent nu aangekomen in de Begoniastraat. U kan ons vinden op het einde van deze straat aan uw linker zijde.

Vanuit Oostende : Volg E40 richting Oostende. Verlaat de snelweg bij uitrit Zwijnaarde en volg E17/A14 richting Kortrijk. Verlaat de snelweg bij uitrit De Pinte (Afrit 8) en houd uiterst rechts richting Oudenaarde. Aan het 1ste rondpunt neemt u de 1ste afslag richting Makro om nadien bij het volgende rondpunt de 2 de afslag te nemen. U bent nu aangekomen in de Begoniastraat. U kan ons vinden op het einde van deze straat aan uw linker zijde.

Vanuit Antwerpen : Volg E17/A14 richting Kortijk. Verlaat de snelweg bij uitrit De Pinte (Afrit 8) en houd uiterst rechts richting Oudenaarde. Aan het 1ste rondpunt neemt u de 1ste afslag richting Makro om nadien bij het volgende rondpunt de 2 de afslag te nemen. U bent nu aangekomen in de Begoniastraat. U kan ons vinden op het einde van deze straat aan uw linker zijde.

Vanuit Kortrijk : Volg E17/A14 richting Gent/Antwerpen. Verlaat de snelweg bij uitrit De Pinte (Afrit 8) en houd uiterst links richting Oudenaarde (u moet de N60 kruisen).  Aan het 1ste rondpunt neemt u de 1ste afslag richting Makro om nadien bij het volgende rondpunt de 2 de afslag te nemen. U bent nu aangekomen in de Begoniastraat. U kan ons vinden op het einde van deze straat aan uw linker zijde.